Μενού Κλείσιμο

MEGAWATT A.E.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: MEGAWATT A.E.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 10o ΧΛΜ, ΕΟ Θεσσαλονίκης Κιλκίς

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6908337761

Email: career@megawatt.com.gr

Αναζητούμε τελειόφοιτους Ηλεκτρολογίας ή Αυτοματισμού για να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση σε κάποιο από τα καταστήματα της MEGAWATT στην Θεσσαλονίκη (ΣΙΝΔΟΣ – ΤΟΥΜΠΑ – ΛΑΓΥΝΑ-ΠΟΛΥΓΥΡΟ-ΔΙΑΒΑΤΑ).
Η Μegawatt Α.Ε. έχοντας ως βασική δραστηριότητά της την εμπορία και διανομή κτιριακού και βιομηχανικού ηλεκτρολογικού – ηλεκτρονικού υλικού στη Ελλάδα, βρίσκεται σε μια μόνιμη αναζήτηση και έρευνα νέων και καινοτόμων ηλεκτρονικών – ηλεκτρολογικών προϊόντων όπου την καθιστά ιδανικό περιβάλλον για να ξεκινήσει κάποιος την επαγγελματική του καριέρα, λαμβάνοντας τόσο την εμπειρία δίπλα σε εξειδικευμένους επαγγελματίες, όσο και την τεχνογνωσία στον κλάδο.
Εάν επιθυμείς να εμβαθύνεις στον τομέα της ηλεκτρολογίας, στους αυτοματισμούς, τον φωτισμό και στις νέες τεχνολογίες ξεκινώντας την καριέρα σου ως Σύμβουλος Πωλήσεων μέσα από ένα ευρύ πελατολόγιο στον τομέα της Βιομηχανίας, των Έργων Υποδομής, στις Κατοικίες και φυσικά να ανελιχθείς κοντά μας τότε θα χαρούμε να γίνεις μέλος της ομάδας μας.
Επικοινώνησε μαζί μας για να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να αποστείλεις το βιογραφικό σου! Προσφέρουμε:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών πρακτικής άσκησης
  • Eργασία σε ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον
  • Συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη
  • Ευχάριστο, νεανικό και αξιοκρατικό κλίμα