Μενού Κλείσιμο

Επιλογή εκπαιδευτών

Φέρεται σε γνώση των εκπαιδευτών και εκπαιδευτριών Δημοσίων Σ.Α.Ε.Κ. ότι, κατά το τρέχον εξάμηνο, στην πλατφόρμα διαχείρισης του μητρώου εκπαιδευτών όπου γίνονται οι δηλώσεις μαθημάτων, για τη Σ.Α.Ε.Κ. Νεάπολης και στις ειδικότητες που έχουν μετονομασθεί, εμφανίζονταν δύο “διαφορετικές” ειδικότητες (μία με την παλιά ονομασία και μία με την καινούργια ονομασία), ενώ κατ’ ουσία επρόκειτο για την ίδια ειδικότητα. Συγκεκριμένα εμφανίζονταν οι ειδικότητες:

  • Δ’ Εξάμηνο: 1) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ & 2) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
  • Δ’ Εξάμηνο: 1) ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ & 2) ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ύπαρξη δύο (2) παράλληλων αξιολογικών πινάκων, που αφορούσαν την ίδια ουσιαστικά ειδικότητα. Έτσι, η σειρά κατάταξης που έβλεπαν οι ίδιοι οι εκπαιδευτές ήταν ενδεχομένως πλασματική, αφού αφορούσε τον έναν από τους δύο πίνακες και όχι τον συνδυαστικό των δύο επί μέρους πινάκων, όπως ισχύει.

Παρά την προαναφερόμενη δυσλειτουργία, η επιλογή των εκπαιδευτών έγινε με απόλυτη τήρηση της σειράς των αξιολογικών πινάκων και των όσων αναφέρονται στον Κανονισμό Λειτουργίας Ι.Ε.Κ. και στον Κανονισμό Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτών Δημοσίων Ι.Ε.Κ.

Από τη Διεύθυνση της Σ.Α.Ε.Κ.